WAT DOEN WIJ?

Binnenschilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan onderhoud of een metamorfose? Van Zandwijk Schilderwerken kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden, kozijnen, ramen en/of deuren, u bent bij ons aan het juiste adres.


Buitenschilderwerk

Is uw huis, appartement of (bedrijfs)pand toe aan een onderhoudsbeurt? U kunt het door ons op een professionele wijze verfraaien en/of beschermen tegen de weer- en milieuinvloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel uw vakman op tijd in!


Wand- en plafondafwerking

Een nieuwe look door het aanbrengen van een ander behang (bijv. patroon) of glazvezelbehang afgewerkt met muurverf. Maar ook voor fotobehang kunt u bij ons terecht! Tevens kunnen wij spuit- en stucwerk verzorgen.


Glasservice


- Isolatieglas

Door uw woning of pand te voorzien van HR+ of HR++ isolatieglas kunt u uw stookkosten aanzienlijk verminderen!

-Veiligheidsglas

Voor het toepassen van veiligheidsglas kunt u denken aan openbare, danwel kindvriendelijke ruimtes en is tevens inbraak- en/of brandvertragend.

-Gefigureerd glas

Gefigureerd glas wordt veelal toegepast bij badkamers en voordeuren en is in verschillende kleuren en motieven leverbaar.


Als gespecialiseerd bedrijf kunnen wij al deze soorten glas bij u plaatsen.


- Ruitschade

Onder ruitschade valt naast breuk ook lekkage van glas. Dit is te herkennen aan een waas of condensvorming tussen dubbelglas. Bij twijfel kunt u ons vrijblijvend om advies vragen.

CONTACT

Van Zandwijk Schilderwerken

Telefoon 0251 658614
Mobiel 06 53242562
   
Fax 0251 658614
info@vzschilderwerken.nl